LIBER-blog public românesc!

14 noiembrie, 2008

Toti romanii la Alba Iulia pe 1 decembrie!

 

romania_mareCu totii la ALBA IULIA!

Sub acest dicton va invitam alaturi de noi pe luni, 1 decembrie, in Cetatea Marii Uniri, pentru a sarbatori implinirea a 90 de ani de la fila cea mai de pret din istoria neamului romanesc.

Din Bucuresti, grupul nostru va merge cu un autocar, in care mai sunt disponibile 30 de locuri. Cei care doresc sa ni se alature, sunt rugati sa ne contacteze cat mai repede. Pretul transportului dus intors este de 60 de lei, membrii grupului avand o reducere.

De asemenea, si din multe alte orase romanesti se va merge spre Alba Iulia. Pana acum, ne-au anuntat de asta „golani” din Botosani, Cluj, Chisinau, Deva, Iasi, Petrosani, Satu Mare si Suceava.

Detaliile la zi despre 1 decembrie si inseamnatatea ei le puteti gasi pe blogul special creat:

http://www.1decembrie2008.wordpress.com

Impreuna in 2009!

Odata cu excursia la Alba Iulia incepem procesul de unire a fortelor pentru a putea continua si in 2009 actiunile incepute de grupul nostru. Invitam pe toti cei care simt ca pot contribui, cat de putin, la idealurile pentru care militam, sa ni se alature, ca membri activi sau simpatizanti, in anul ce vine.

Detalii:

http://www.noiigolani.ro/implicare.htm

PE-AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE, UNIRE-N CUGET SI-N SIMTIRI!

Reclame

2 comentarii »

 1. Alba se imbraca in alb, se apropie 1 Decembrie:
  http://ortodoxstudent.wordpress.com/2008/11/23/acum-e-chiar-alba-alba-de-tot/

  Comentariu de severinlx — 24 noiembrie, 2008 @ 01:35

 2. Iata programul zilei de 1 decembrie 2008 la Alba Iulia, la 90 de ani de la Marea Unire:

  08.00 – Intalnirea participantilor din toate colturile Romaniei, la Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan. Obeliscul e situat in fata portii a treia a cetatii.

  09.00 – Asistam la depunerea de coroane la statuia lui I.I.C. Bratianu si apoi a lui Iuliu Maniu. Prima statuie se afla in fata Consiliului Judetean, a doua in Piata Iuliu Maniu.

  10.00 – In santurile Cetatii are loc un moment de imagine – Cel mai mare steag desenat din oameni. Vom merge de la depunerea de coroane, din centrul orasului catre santurile Cetatii, in mars, cantand.

  10.30 – In fata Catedralei Reintregirii – Onor Tricolorului. Pentru acest moment avem rugamintea sa veniti la voi cu steaguri tricolore de orice forma si marime, pentru a le flutura timp de 10 minute.

  10.40 – Intrarea cu steaguri in curtea interioara a Catedralei

  10.50 – Pornim din fata Catedralei intr-un tur al Cetatii.

  12.00 – Hora Unirii in Piata Tricolorului. Piata Tricolorului se afla tot in fata catedralei ortodoxe. Pentru acest moment va rugam sa invatati versurile cantecului.

  Dupa ora 12.00, mergem sa luam masa. Alternativ, cei interesati pot merge la Defilarea militara si la parada portului popular, ce au loc in centrul Cetatii, de la ora 13.00.

  La ora 14.00, ne regrupam in fata Catedralei. Mergem sa vizitam mai intai Sala Unirii, din cadrul Muzeului de Istorie din Alba Iulia, si apoi Cimitirul Eroilor.

  La ora 16.45 ne intalnim in fata statuii lui Avram Iancu pentru a lua parte la un nou moment de imagine: 90 de ani – cu torte aprinse pe Platoul Romanilor.

  Va asteptam sa participati alaturi de noi la aceste activitati. Va rugam sa ascultati cantecele publicate pe la adresa: 1decembrie2008.wordpress.com si, daca aveti, sa aduceti cu voi un steag tricolor.

  Celor care participa la aceste actiuni le putem aduce noile modele de hanorace ale campaniei despre romanii din Basarabia, precum si alte materiale de sustinere a celorlalte campanii ale noastre. Anuntati-ne prin email pana vineri, impreuna cu un numar de telefon de contact.

  Ne vedem la Alba Iulia, Noii Golani va saluta!

  –––––––––––––––––––––––

  Invitam pe toti romanii din Basarabia ce se afla in imposibilitatea de a veni la sarbatoare alaturi de noi sa celebreze ziua nationala a tuturor romanilor cat mai bine. Cateva sugestii vor aparea pe siteul campaniei Desteptarea.

  De asemenea, ceilalti romani care nu pot veni in Cetatea Unirii pe 1 decembrie pot promova, prin afise, grafitiuri sau orice alta modalitate, campania Basarabia Pamant Romanesc

  Comentariu de Alex — 27 noiembrie, 2008 @ 22:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: